Eerst duidelijkheid en zekerheid over uw hypotheek, dan op huizenjacht.

De toekomst behoort toe aan degenen die zich erop voorbereiden

Dat is wijs advies voor huizenkopers die eerst de nodige voorbereidingen moeten treffen om het huis van hun dromen te kunnen kopen. Maar wat kunt u het beste doen voordat u op huizenjacht gaat?

HG Certificaat
Hypotheek Garantiecertificaat©

Met plezier introduceren wij het Hypotheek Garantiecertificaat©. Dat geeft u, vóórdat u op zoek gaat naar uw droomhuis, duidelijkheid en zekerheid over uw financiële mogelijkheden. Het aanvragen van een Hypotheek Garantiecertificaat© werkt in grote lijnen hetzelfde als het afsluiten van een hypotheek. Met dit verschil, dat als de hypotheek vooraf wordt goedgekeurd u een Hypotheek Garantiecertificaat© ontvangt in plaats van een hypotheekofferte.

Wat is het?

Een Hypotheek Garantiecertificaat© geeft u vooraf 100% zekerheid over de hoogte van het hypotheekbedrag dat u op basis van een uitgebreide inkomensanalyse kunt lenen, mits de woning die u gaat kopen voldoet aan de regels van de geldverstrekker en er geen belangrijke wijzigingen in de financiële situatie zijn.

Een sterke kooppositie met het Hypotheek Garantiecerticicaat© op zak

Niet alleen weet u uw financiële mogelijkheden vooraf. Het Hypotheek Garantiecertificaat© helpt u ook bij het aankopen van de woning zelf. U plaatst uzelf hiermee in een sterke kooppositie. U toont uw potentiële verkoper dat u uw huiswerk hebt gedaan. Dat uw aanbod serieus is. Dat u snel tot zaken kunt komen.

Bel ons gerust, zo vaak en wanneer u wilt

Wij staan u graag met raad en daad terzijde bij het financieren van uw woning. U kunt ons bellen, WhatsAppen, Sms’en of mailen - zo vaak en wanneer u wilt - om al uw vragen hierover beantwoord te krijgen. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos Wilt u uw Hypotheekwens persoonlijk bespreken? Neem dan contact met ons op voor een Kennismakings- gesprek. Meestal kan dat op korte termijn. Dit is vrijblijvend en kosteloos.

Gratis kennismakingsgesprek